Om oss > Kontakt

Vår kontaktinformasjon

Telefon: +47 23 06 10 29
E-post: postkasse@flt.no

Post: Postboks 8906, Youngstorget 0028 Oslo

Besøk: Hammersborggata 9, 0181 Oslo

Henvendelser: Ta kontakt med din lokalavdeling eller regionrådgiver, før du kontakter hovedkontoret.

Faktura: Vi ønsker helst faktura som EHF. Vårt organisasjonsnummer er 971 526 556. Faktura kan også sendes til fakturainn@flt.no eller til vår postadresse. Merk faktura med bestiller som referanse. Oppgi avdeling og prosjekt som skal belastes.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Administrere og endre medlemskap

Jeg har lønnstrekk. Hvorfor får jeg faktura hjem nå? Jeg vil endre betalingsmåte av min kontingent. Hva gjør jeg? Hvorfor står det mindre på årsoppgaven enn det jeg har betalt til dere? Har jeg krav på fradrag på skattemeldingen for fagforeningskontingent? Jeg har blitt pensjonist. Hva gjør jeg og hva skjer med medlemskapet mitt? Jeg er blitt permittert, arbeidsledig eller ufør. Hva skjer med kontingenten min? Hvordan melder jeg skade til forsikringsselskapet? Hvordan avslutter jeg medlemskapet?

Medlemskap og -fordeler

Hva skjer med medlemskapet når FLT og Industri Energi danner et nytt forbund? Hva koster det å bli medlem av IE&FLT? Jeg trenger råd eller juridisk bistand. Hvordan går jeg frem? Hva er FLTs etter- og videreutdanningstilbud? Hvilke forsikringer er inkludert i medlemskapet og hva koster de?