Om oss

Hvem organiserer vi?

Vi organiserer blant annet funksjonærer og arbeidsledere i produksjon. Selv om vi først og fremst organiserer i industrien, er vi bransjeoverskridende, og har medlemmer i arbeidsinkludering, hotell og restaurant og byggebransjen i privat sektor, og i Statens vegvesen. I tillegg organiserer vi studenter og selvstendig næringsdrivende. Sivilingeniører, ingeniører, teknikere, produksjonsledere, mellomledere, teamledere og tekniske funksjonærer er typiske medlemmer i tidligere FLT.

Jobber du innen olje, gass eller landindustri? Se her

Hvem kan være medlem?

Forbundet organiserer blant annet funksjonærer og arbeidsledere i produksjon. Vi organiserer i de fleste bransjer i privat sektor og Statens vegvesen, i tillegg til studenter og selvstendig næringsdrivende. Sivilingeniører, ingeniører, teknikere, produksjonsledere, mellomledere, teamledere og tekniske funksjonærer er typiske medlemmer i tidligere FLT.

*Når du melder deg i FLT eller Industri Energi blir du automatisk medlem i IE&FLT. IE&FLT er et midlertidig navn. Ny logo, nytt navn, felles plattformer og samling av administrasjonen vil komme på plass frem mot det første ordinære landsmøtet i 2025

Hva får du som medlem?