Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Administrere og endre medlemskap

Jeg har lønnstrekk. Hvorfor får jeg faktura hjem nå? Jeg vil endre betalingsmåte av min kontingent. Hva gjør jeg? Hvorfor står det mindre på årsoppgaven fra FLT enn det jeg har betalt til dere? Har jeg krav på fradrag på skattemeldingen for fagforeningskontingent? Jeg har blitt pensjonist. Hva gjør jeg og hva skjer med medlemskapet mitt? Jeg er blitt permittert, arbeidsledig eller ufør. Hva skjer med kontingenten min? Hvordan melder jeg skade til forsikringsselskapet? Hvordan avslutter jeg medlemskapet?

Medlemskap og -fordeler

Hva koster det å bli medlem av FLT? Jeg trenger råd eller juridisk bistand. Hvordan går jeg frem? Hva er FLTs etter- og videreutdanningstilbud? Hvilke forsikringer er inkludert i medlemskapet og hva koster de?