Setter attføringsbransjen under lupen på Arendalsuka

Med utgangspunkt i FLT-rapporten «Milliarder – ikke mennesker – en historie om velferdsprofitører på attføringsområdet» arrangerer FLT et debattmøte i Bankgården, tirsdag 15. august fra kl. 16.00. Les mer om arrangementet her og se andre tilbud til FLT-medlemmer via LOfavør.

Tidligere NRK-journalist og leder for sentrale politiske debatter på NRK, Erik Wold, er debattleder. Stefan Heggelund, som er Høyres talsmann på arbeidslivsområdet, har takket ja til å være med å debattere dette sammen med forbundsleder i FLT Jonny Simmenes og Linn Herning som er en av forfatterne av rapporten. Arbeiderpartiet stiller med en sentral politiker og Per Olav Lundteigen er invitert.

Forbundsleder Jonny Simmenes vil delta i debatten. Foto: Marit Gabler

– I tillegg har vi også invitert en representant fra det den største kommersielle aktøren på attføringsområdet «Din Utvikling». Her kommer det til å bli en frisk debatt som FLT har satt i gang, og vi håper så mange som mulig av våre tillitsvalgte og medlemmer møter opp, oppfordrer Simmenes.

Det vil bli anledning til å stille spørsmål fra salen.

Les mer om rapporten her

Foruten debatten vil FLT også være synlig på andre måter under Arendalsuka. FLT har egen stand som lokale tillitsvalgte fra Arendal og Kristiansand står for. FLT lokalt arrangerer også grillkveld 15. august etter debatten (NB! Kun 30 plasser på grillkveld). Fra klokken 19:00 vil det være litt program, men mest vekt på prat, grill og «noko attåt».

– Jeg ønsker alle medlemmer og tillitsvalgte velkommen til å delta på arrangementene og håper at vi ses, avrunder Simmenes.

Les mer om Arendalsuka på arendalsuka.no og følg arrangementet på Facebook

FLT- medlemmer har rabatter på rekke festivaler og ferieopplevelser via LOfavør, blant annet på Notodden Bluesfestival. Les mer om tilbud fra LOfavør her

Sist oppdatert 29. juni 2017
av Tormund Hansen Skinnarmo