Nyheter > Kontingentsatser 2020
Kontingentsatsene er gjeldene fra 1.1. 2020 og du finner dem her. Sammen med satsene, finner du også nyttige lenker til hva du skal betale og forsikringer som er inkludert i medlemskapet.

Betaler du riktig kontingent?

  • Sjekk avtalegiroen: Dersom du betaler med avtalegiro bør du sjekke at beløpsgrensa på avtalegiroen til FLT er høy nok, slik at fakturaen ikke blir avvist i nettbanken. Dersom du har lønnstrekk ber vi deg passe på at arbeidsgiver har endret trekket, slik at trekkbeløpet fra januar 2020 er riktig.
  • Har du byttet arbeidssted i 2020? Da er det viktig at du melder i fra til forbundet for å få de samme gode fordelene. Tariffavtale må på plass for deg i den nye bedriften, og det kan også være meget viktig for å opprettholde tilslutningen i AFP-ordningen. Det er også lurt å få på plass kontingenttrekket hos ny arbeidsgiver tidlig for å unngå unødvendig opphold i betalingen.
  • Oppdater ditt medlemskap: Vi minner også om at du enkelt kan administrere medlemskapet ditt via Min side. Her kan du blant annet oppdatere arbeidssted og forsikringer, men du kan også kontakte oss på postkasse@flt.no eller på telefon.