Frokostmøte om industripolitikk: Fast fundament eller usikker framtid?

Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT) arrangerer digitalt frokostmøte med viktige temaer for fremtidas industri. Vi har invitert politikere og representanter fra næringsliv og tankesmie til debattpanel. Spis frokosten din med oss på skjermen, diskuter og lær mer om industripolitikk.

Meld deg på nå

Påmelding: Meld deg på frokostmøtet her. Du mottar da nødvendig informasjon og bekreftelse på e-post. Møtet er gratis og åpent for alle interesserte. Det er ikke satt påmeldingsfrist, men det er alltid lurt å være tidlig ute. Møtet ble utsatt fra 16. mars til 22. mars av respekt for LO-leder Hans Christian Gabrielsens bortgang.

Se frokostmøtet direkte: Arrangementet vil også bli strømmet direkte på vår Facebookside og her på nettsiden, men for å kunne delta aktivt i møtet må du melde deg på først.  Se arrangementet direkte her 22. mars kl. 08.00-09.30. Opptak er tilgjengelig i etterkant av møtet.

Følg gjerne arrangementet på Facebook. Hvis du har spørsmål, ta kontakt med oss på postkasse@flt.no 

Program


08.00 – 08.05: Velkommen ved Ulf Madsen, forbundsleder i FLT
Mer om FLT


08.05 – 08.25: Industripolitikk i framtiden ved Jan Christian Vestre, CEO i den norske møbelprodusenten Vestre AS. Mer om Jan Christian Vestre


08.25 – 08.45: Slik vi ser det ved Sigrun Aasland, nestleder i Tankesmien Agenda
Mer om Sigrun Aasland


08.45 – 09.30: En felles plattform? ved stortingsrepresentantene Sigbjørn Gjelsvik (SP), Eirik Faret Sakariassen (SV) og Terje Aasland (AP). Mer om stortingsrepresentantene

 

 

 

 

 


På frokostmøtet diskuteres viktige spørsmål som:

  • Hva skal markedet styre og hva er statens oppgave?
  • Hvem skal eie hva?
  • Hva er fagbevegelsens rolle i industripolitikken?
  • Hva har vi kontroll over og skal ha vi ha kontroll over nasjonalt, og hva er internasjonalt?
  • Hvordan målstyrer man industripolitikken overfor ulike sektorer: Skal de tusen blomster blomstre, eller skal vi velge ut områder vi er sterke på og hvem skal så for endring?
  • Omstillingstakten i industrien: Hvordan møter vi de nye kravene? Hva er politikken i dette? Hva kjennetegner ulike standpunkt?
  • Endringer i rammebetingelser: Hvilke rammer gir Parisavtalen og koronasituasjonen i dag?

Foto: Stortinget, Tankesmien Agenda og Frode Ersfjord/FLT

På nettet
,
22. mars kl 8:00
-
22. mars kl 9:30