Nyheter > Se tariffoppgjøret i video
Du kan også lese nyheter fra årets tariffoppgjør her. Følg med på #tariff2018 i sosiale medier og i FLT-app. Video og foto: Frode Ersfjord
AIM-oppgjøret

Til daglig sørger de for at F16 er operasjonell. Nå har våre tillitsvalgte i AIM Norway as blitt enig med bedriften om lønnsøkning og bedre kriterier for lønnsfastsettelse. 🙂 Se leder i FLT AIM, Øivind Kongsvold forklare!

Publisert av Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT) Mandag 7. mai 2018
Mer lønn og slitertillegg i Spekteroppgjøret

LO Stat og Spekter har blitt enig om økt kjøpekraft og slitertillegg under #tariff2018. Se vår video om hvordan oppgjøret gikk!

Publisert av Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT) Onsdag 11. april 2018
Kommentarer til #Tariff2018

– Vi har fått tettet de viktigste hullene i AFP, og har også fått styrket vårt etter- og videreutdanningstilbud. Se og hør forbundsleder Ulf Madsens kommentarer til #tariff2018 mellom LO og NHO – Næringslivets Hovedorganisasjon.

Publisert av Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT) Mandag 9. april 2018
Hovedtariffoppgjøret i staten 2018

Hovedtariffoppgjøret i staten for 2018 er i gang. FLTs Alf Edvard Masternes forteller i denne videoen om LO Stats krav; deriblant økt kjøpekraft og likelønn.

Publisert av Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT) Torsdag 5. april 2018
Plassfratredelse – tariff2018

Første nestleder i FLT, Aud Marit Sollid, gjennomgår hvorfor det er viktig for FLT å være forberedt på streik dersom LO og NHO – Næringslivets Hovedorganisasjon ikke blir enige.

Publisert av Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT) Onsdag 4. april 2018
Tariffråd i København

– Vi arbeider kontinuerlig sammen med våre medlemmer for å utvikle våre overenskomster, sier første nestleder i FLT, Aud Marit Sollid. Vi har vært på tur med vårt tariffråd i København.Årets tariffoppgjør er samordnet, hvor LO forhandler på vegne av forbundene med NHO. Men utvikling av ideer for fremtidige oppgjør er likevel viktig. #tariff2018

Publisert av Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT) Fredag 23. mars 2018
Forbundsvise forhandlinger

De forbundsvise forhandlingene med NHO – Næringslivets Hovedorganisasjon er i gang for FLT. Men hva betyr de, og hvor mye ligger i potten? #tariff2018

Publisert av Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT) Torsdag 15. mars 2018
Pensjonskravene fra LO

Over 80 000 mennesker kan bli tatt ut i streik den 9. april. Se og hør forbundsleder Ulf Madsen snakke om pensjonskravene LO har fremmet til NHO – Næringslivets Hovedorganisasjon.

Publisert av Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT) Onsdag 14. mars 2018