Nyheter > Nytt kurs gir studiepoeng
Jonny Simmenes, forbundsleder i FLT

Jonny Simmenes, forbundsleder i FLT. Foto: Marit Gabler

Kurset er en direkte videreføring av kurset i SSM – salg, service og markedsføring (vervekurset) og gir 7,5 studiepoeng. Kurset kan inngå som en del av en bachelor i for eksempel administrasjon og ledelse.

Markedsføring i fagforbund

Kursleder er Tore Waters som har lang erfaring innen markedsføring og underviser ved Høgskolen Kristiania. Han er også kjent for flere som kursleder av SSM-kurset. Sentralt i det nye kurset er fagforbundets tilbud i et tjenesteperspektiv. Kurset starter i september og det holdes to samlinger (se fakta). Noen av temaene på kurset vil være:
  • Spesielle interne drivkrefter og internmarkedsføring i et fagforbund
  • Viktige særtrekk ved politisk markedsføring
  • Forretningsmuligheter og trusler for fagforbund sentralt og lokalt
  • Konkurrentanalyser for fagforbund
  • Planlegging og gjennomføring av markedsføringstiltak i fagforbund
  • Medlemsundersøkelser og markedsinformasjonssystemer
  • Evaluering av effekter og styring av intern og ekstern markedsføring.
– Vi er stolte av å tilby dette kurset til FLT-medlemmer og håper flere vil benytte seg av muligheten til å ta kurset som en del av bachelorgrad eller annen videreutdanning, sier Jonny Simmenes, forbundsleder i FLT. Fakta Kurset gir 7, 5 studiepoeng. Kursleder: Tore Waters. Kurs holdes som helgesamlinger i 2017 og eksamen er 9. januar 2018. Samling 1: 22. – 24. september (fredag 17:00 – søndag 13:00), sted: Høyskolen Kristiania Oslo Samling 2: 17. – 19. november (fredag 17:00 – søndag 13:00), sted: Høyskolen Kristiania Oslo Ønsker du å delta på kurset? Søknadsfristen er 5. august 2017. Søknad om deltakelse skjer til e-post per.hegli@flt.no. For mer informasjon om kurset, ta kontakt med Addisco.