Addisco fyller 20 år

FLTs utdanningselskap ble stiftet 21. mai i 1999. Det har kommet mange FLT-medlemmer til gode med tilgang på ulike utdanningstilbud opp til masternivå som en del av overenskomstene. Jubilanten Addisco ble feiret med kake på forbundskontoret på jubileumsdagen, men vil bli gjort ytterligere stas på med en større markering til høsten.

FLT er kjent for sin etter- og videreutdanningsordning via Addisco både i pressen og i LO. Addisco tilrettelegger kurs innen ulike fagretninger med nettbasert undervisning og helgesamlinger, noe som gjør det lettere å kombinere utdanningen med jobb og familieliv. Addisco har markert seg som en solid leverandør av etter- og videreutdanning. De samarbeider med både høgskoler og universiteter om å tilby utdanning som er skreddersydd for bidra til kompetanseheving og livslang læring.

Addisco har nettopp lansert ny nettside og åpnet for søkning til høstens kurs. Tidligere har jubilanten også vunnet innovasjonspris for sitt etter- og videreutdanningsprogram. Les også hva FLT-medlemmer sier om utdanningstilbudet via Addisco her.

7. september er det planlagt markering av jubileet i forbindelse med Diplomutdeling til Addisco-studenter i Bergen.

Sist oppdatert 21. mai 2019
av Marit Gabler