Nyheter > Nye kurs fra Addisco – søk nå!

UTDANNELSE: FLT gir deg muligheten til videreutdanning via vårt utdanningsselskap Addisco. Foto: skynesher/iStock

– Jeg er stolt av vårt utdanningsselskap og det høsttilbudet vi nå presenterer for våre medlemmer, sier forbundsleder Ulf Madsen. Blant de nye kursene er Lean som strategi samt Robot og animasjon fra anerkjente Høgskolan Vest i Trollhattan. Kursene er fra 3,5 til 15 studiepoeng. En rekke andre sammensatte kurs tilbys også i samarbeid med Høgskulen på Vestlandet og Universitetet i Bergen. – Den skreddersydde tilretteleggingen via vårt utdanningsselskap sikrer godt faglig innhold og høy gjennomføringsgrad, påpeker Madsen. Åtte av kursene samlingsbaserte høsten 2020. Kursene tilbys i samarbeid med Høgskulen på Vestlandet og Universitetet i Bergen.

Satser også på nettbaserte kurs

Via Høyskolen i Kristiana tilbyr Addisco også 19 kurs med nettbasert fjernundervisning. Man kan blant annet ta bachelorgrad i Administrasjon og ledelse samt HR- og personalledelse. Det er også mulighet for å ta årsenheter i disse og andre fag. – Vi vet ikke hvordan hvilke smittevernstiltak som vil være aktuelle denne høsten, men vårt utdaningsselskap har planlagt spesielt for denne situasjonen. Etter- og videreutdanning er spesielt viktig i den situasjonen vi befinner oss i nå, avslutter forbundslederen.

Frist 1. juni 2020 – hvordan søke?

For å kunne søke om finansiering til kurs fra Addisco trenger du en tariffavtale fra FLT. FLTs støtteordning opererer med følgende stipendsatser:
  • Heltidsutdanning – inntil kr 50 000
  • Deltidsutdanning – inntil kr 37 500
  • Korte kurs – inntil kr 15 000
Klikk her for å søke på kursene til Addisco. Informasjon om kursene fra Addisco finner du her.