Mitt medlemskap > Min side > Brukerveiledning

Hvor finner jeg mitt medlemsnummer i FLT?

Medlemsnummeret er oppgitt i det elektroniske innmeldingsbrevet fra FLT. Det står også i dokumentene du mottok da du meldte deg inn. Du kan i tillegg bruke nummeret som står i LOfavør-kortet, men du må da fjerne «87» for å få korrekt medlemsnummer.

Jeg har mottatt et langt passord til Min side. Hvordan kan jeg endre det?

Passordet du får tilsendt til Min side er et automatisk generert engangspassord. Det kan endres etter første innlogging ved å gjøre følgende:

  1. Gå til Min side.
  2. Trykk «Glemt passord», oppgi din e-postadresse og trykk «Send». Du vil motta en e-post med instrukser.
  3. Følg instruksene i e-posten for å endre passordet.

Jeg har glemt mitt medlemsnummer og/eller passord. Hva må jeg gjøre?

Gå til Min side. Trykk «Glemt passord» og oppgi din e-postadresse. Du vil i løpet av kort tid motta en e-post med instrukser for oppretting av nytt passord. Følg instruksene i e-posten.

NB! Det er viktig at du bruker e-postadressen som er registrert på deg i FLT sitt medlemsregister. Har du byttet din e-postadresse? Ta kontakt med oss.

Jeg har akkurat blitt medlem i FLT og får ikke logget inn på Min side.

I e-posten du mottok ved innmelding, står det hvilken dato du ble medlem fra. Merk at tilsendt engangspassord til Min side er klart til bruk først etter denne datoen.

Jeg har prøvd/sjekket alt, men får fremdeles ikke logget inn. Hva gjør jeg?

Problemene du opplever kan ha ulike årsaker. Derfor er det viktig at du tar kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg videre. Ta kontakt med forbundet.