Nyheter > Ledige stillinger: Regionrådgivere
Vi søker deg som vil være med fagforbundet FLT og styrke organisasjonsgraden i norsk arbeidsliv. Som vår regionrådgiver blir du FLTs ansvarlige for rekruttering og organisasjonsbygging i din region. Til nyopprettede stillinger søker vi en engasjert, energisk og selvgående person med stor gjennomføringsevne som ønsker en selvstendig rolle med tydelig resultatansvar. Solide kunnskaper om organisasjonsutvikling og rekruttering er en forutsetning. Du skal planlegge og gjennomføre aktiviteter samt ha det operative ansvaret for økt rekruttering i regionen. Gjennom resultatorienterte aktiviteter overfor bedrifter og studiesteder skal FLTs markedsposisjon styrkes. Som regionrådgiver vil du arbeide nært med FLTs avdelinger, bedriftsgrupper og tillitsvalgte. Rollen er en utadvendt nøkkelposisjon for planlegging og gjennomføring av medlemsaktiviteter.

Kvalifikasjoner

  • Du har erfaring fra organisasjonsarbeid og rekruttering, og interesse for organisasjonsutvikling.
  • Du innehar gode analytiske evner og gode formidlingsegenskaper.
  • Du har god kunnskap om arbeidslivets lov- og avtaleverk.
  • Du har god evne til å samarbeide og knytte nettverk med nye mennesker.
  • Du er vant til å jobbe selvstendig, samt arbeide strukturert og resultatorientert.
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk kreves. Flerspråklighet er en fordel.
  • Du har tilknytning til den regionen du skal jobbe i.
  • Førerkort klasse B er påkrevet og egen bil må kunne disponeres.

FLT tilbyr

Varierte og interessante arbeidsoppgaver i LO-tilknyttet fagforbund med faglig sterke kollegaer på laget. Du får også muligheten til å videreutvikle deg.

Mer informasjon om stillingen

Stillingen er definert som en særlig uavhengig stilling. Lønn etter avtale og gode pensjons-/forsikringsordninger. Syns du dette høres spennende ut? Les mer informasjon om FLTs satsning her Henvendelser om stillingen rettes til forbundsleder Ulf Madsen, mobil 982 51 081 e-post: ulf.madsen@flt.no Kortfattet søknad med CV (ikke attester og karakterutskrifter) sendes postkasse@flt.no innen 5. april 2018. NB! Merk søknaden med hvilken region du søker til.

Les også

Mer informasjon om stillingene som regionrådgiver og FLTs satsning