Nyheter > FLT med ny tillitsvalgtportal
Lær mer på webinar 1. februar kl. 09.00 – 10.00. Meld deg på her innen 26. januar – Målet med nyvinningene er å legge til rette for en god introduksjon av forbundet for medlemmer, og motivere, inspirere og motivere våre tillitsvalgte til å bli trygge i rollen. Vi har videreutviklet plattformer der vi har som mål å skolere, motivere og utvikle våre tillitsvalgte med ønske om å styrke kompetanseutvikling med tilhørende digitale verktøy som følger den tillitsvalgtes reise fra A til Å. Tillitsvalgtportalen skal fungere som en digital verktøykasse med det som trengs i vervet, og det nye tillitsvalgtverktøyet har flere funksjoner. Nå er også et nytt digitalt introduksjonskurs klart, forteller fagansvarlig for kurs Laila Nordsveen og prosjektkoordinator Camilla Hanses. De har jobbet med de tre nyhetene i lengre tid.

Tillitsvalgtportalen

Tillitsvalgtportalen er FLTs nye verktøykasse for tillitsvalgte. I portalen finner du informasjon, tips og råd til hvordan du kan jobbe i rollen som tillitsvalgt, hvordan du får nødvendig tid til tillitsvalgtarbeid og hva du trenger å vite som tillitsvalgt for å kunne hjelpe medlemmene i din bedrift. I tillegg er det laget tilhørende verktøy som kan brukes i tillitsvalgtarbeidet på din arbeidsplass. Alle verktøyene er nedlastbare, slik at du kan ha de lett tilgjengelig når du trenger de. Portalen er bygget opp av temabokser som representerer den tillitsvalgtes hverdag – fra det å være ny i vervet, til hvordan jobbe med tillitsvalgtarbeid på egen arbeidsplass, hvordan skape medlemsengasjement og bli flere til hvor du kan få hjelp og støtte. Portalen blir tilgjengelig på tillitsvalgtsidene på nettsiden 1. februar.

Intro til FLT

Dette nye kurset er et digitalt kurs som du kan ta i ditt eget tempo og når det passer deg. Her får du som medlem i FLT en grunnleggende innføring om forbundet og LO, om arbeidslivets organisering og spilleregler og om hvordan forbundet fungerer. Vi gir deg også oversikt over hva du får som medlem i FLT. Kurset passer for alle medlemmer som vil vite mer om FLT, med litt kunnskap tror vi at du får mye mer ut av ditt medlemskap. Kurset blir tilgjengelig i februar.

Tillitsvalgtverktøyet

Min side har du som tillitsvalgt tilgang til FLTs tillitsvalgtverktøy. Her får du full oversikt over medlemmene du er tillitsvalgt for, nye medlemmer, utmeldte medlemmer og andre endinger i medlemsgruppen din. I tillegg kan du kommunisere med medlemmene både via e-post og SMS. Den nye versjonen av Tillitsvalgtverktøyet er bygd opp med et dashbord som gir bedre oversikt over medlemsbevegelsen og antall medlemmer på din bedrift og i din lokale avdeling. I tillegg finner du en rekke rapporter som enkelt gir deg nødvendig informasjon om medlemmene dine. Logg inn på Min side og finn tillitsvalgtverktøyet

Les også:

Meld deg på webinar 1. februar innen 26. januar Digitalt kurs for første gang Tillitsvalgt (lenke til tillitsvalgportalen.no kommer her) FLTs kurs