Nyheter > Medlemsfordeler: Sommer med LOfavør
Som medlem i FLT har du flere gode forsikringer inkludert i medlemskapet, blant annet LOfavør Reiseforsikring som kan komme godt med i ferien. Det kan også rabatt på ferie og fritidsopplevelser som du har gjennom fordelsprogrammet.

Hotell, festival og badeland

Du får 20 prosent rabatt på Nordic Choice Hotels på over 100 destinasjoner i hele Norden. Scandic Hotels tilbyr deg 10 prosent i rabatt på hoteller i i hele Europa. Det gir gode muligheter for en litt billigere tur utenlands eller innenlands. For eksempel kan du ta en tur med familien til Bø Sommarland som tilbyr deg 30 prosent rabatt på inntil 5 billetter. På Tusenfryd får du 15 prosent rabatt på billetter i juli. Hvis du skulle trenge leiebil, har LOfavør rabattavtale med Hertz som gir deg i 10 prosent i avslag. Uansett om du reiser med leiebil eller på annen måte, kan det være verdt å ta en tur innom Notodden Bluesfestival for å høre god musikk og endelig være på festival igjen. Her får du 20 prosent rabatt på billettene.

Sett kursen nordover og opplev kultur

En tur med Hurtigruten blir kalt verdens vakreste sjøreise og er en opplevelse for hele livet. På hurtigruten får du 10 prosent rabatt på den originale kystreisen mellom Bergen og Kirkenes, og på reiser fra havn til havn. Hvis du vil på ekspedisjonsreise til Alaska, Grønland eller Svalbard får du 5 prosent rabatt på billettene. Hvis du ikke vil reise så langt bort, men oppleve kultur kan rabatter på Det Norske Teateret og Riksteateret komme godt med. Oversikt over tilbudene fra LOfavør Vi ønsker deg god sommerferie og håper du får nytte av medlemsfordelene!