Nyheter > Smakfullt bedriftsbesøk

Arbeidsinkluderingsbedriften Brisk tilbyr tiltak gjennom eget konsern. I bedriften jobber ansatte sammen med dem som er i varig tilrettelagt arbeid og arbeidsforberedende trening. En del av konsernet er et av de største glutenfrie bakeriene i Norge. Her jobber leder av FLTs avdeling 044, Marco Dimmen, som produksjonsleder (foto øverst sammen med Merete Jonas, journ.anm). Han ga en omvisning i produksjonen akkurat da glutenfrie havrebrød ble laget.

Fra deig til brød

Deigen eltes før den havner i maskinen som kutter den i små deler, som igjen presses flate før de havner i ovnen. Bedritstililtsvalgt for FLT, Edina, overvåker produksjonen. Etter cirka 7 minutter er det klart for prøvesmaking (av varer som ikke skal i butikken, journ.anm)
– Absolutt godkjent! Dette er et av de beste glutenfrie brødene jeg har smakt, sier den påtroppende forbundslederen.

På rundreise i hele landet

16. -20. oktober reiste politisk ledelse på besøk til medlemmer i Møre og Romsdal og Trøndelag. Målet med reisen var å informere om prosessen med Industri Energi (IE) og se hverdagen på bedriftene. I september og oktober har FLTs politiske ledelse vært på rundreise i hele landet. Som en del av reisen holdes det også informasjonsmøter om prosessen med IE. Se møter her

Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg siste nytt fra rundreisen. Bruk taggen #infoflt for å søke opp innleggene eller tagge dine bilder fra bedriftsbesøk.