Nyheter > Rådgiver/jurist søkes

VIL DU BLI VÅR NYE KOLLEGA?: Arbeidslivsavdelingen på bedriftsbesøk. Foto: Kai Hovden

FLT søker en dyktig rådgiver/jurist som har utpreget evne til å samarbeide, er strukturert og resultatorientert, tar initiativ og har stor arbeidskapasitet. Stillingen krever god innsikt i avdelingens hovedområder som er kollektiv arbeidsrett, lov og avtaleverk som regulerer norsk arbeidsliv, avtaleopprettelse, rutiner og prosedyrer i tariffspørsmål og forhandlinger. Stillingens krav til kompetanse er juridisk utdannelse eller realkompetanse fra tillitsvalgtarbeid med solid kunnskap om fagbevegelsen, samt erfaring med arbeidslivsspørsmål og forhandlinger.

Arbeidslivsavdelingens hovedoppgaver er bl.a.:

  • rådgivning og juridisk bistand til våre medlemmer og tillitsvalgte i arbeidsrettslige spørsmål
  • forberede og gjennomføre revisjon av forbundets avtaler og overenskomster
  • tvistebehandling på forbundets avtaler og overenskomster
  • utrede juridiske og arbeidsrettslige spørsmål
  • delta i gjennomføring av medlems- og tillitsvalgtskolering
Stillingen er utadrettet. Reisevirksomhet og noe helgearbeid må derfor påregnes. Førerkort er påkrevet. Det legges vekt på god muntlig og skriftlig fremstillingsevne for å belyse problemstillinger i tilknytning til saksbehandlingen. Vi benytter Public 360 i vår saksbehandling.

FLT tilbyr:

FLT er et fagforbund for ledere, ingeniører og teknikere. Forbundet er tilsluttet Landsorganisasjonen i Norge (LO). Vi tilbyr varierte og interessante arbeidsoppgaver med faglig sterke kolleger på laget, i tillegg til gode pensjons- og forsikringsordninger. Hos oss får du også muligheten til å utvikle deg gjennom kurs og videreutdanning. Les mer  Søknadsfrist innen 20. januar 2020: Søknad med CV sendes postkasse@flt.no. Opplysninger om stillingen gis ved 1. nestleder Aud Marit Sollid (986 48 057) og avdelingsleder Irene Røde Frenger (952 25 731). Tiltredelse snarest mulig. Se stillingsannonse på finn.no