Rådgiver/jurist søkes

Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT) søker dyktig rådgiver/jurist til arbeidslivsavdelingen.

VIL DU BLI VÅR NYE KOLLEGA?: Arbeidslivsavdelingen på bedriftsbesøk. Foto: Kai Hovden

FLT søker en dyktig rådgiver/jurist som har utpreget evne til å samarbeide, er strukturert og resultatorientert, tar initiativ og har stor arbeidskapasitet. Stillingen krever god innsikt i avdelingens hovedområder som er kollektiv arbeidsrett, lov og avtaleverk som regulerer norsk arbeidsliv, avtaleopprettelse, rutiner og prosedyrer i tariffspørsmål og forhandlinger. Stillingens krav til kompetanse er juridisk utdannelse eller realkompetanse fra tillitsvalgtarbeid med solid kunnskap om fagbevegelsen, samt erfaring med arbeidslivsspørsmål og forhandlinger.

Arbeidslivsavdelingens hovedoppgaver er bl.a.:

  • rådgivning og juridisk bistand til våre medlemmer og tillitsvalgte i arbeidsrettslige spørsmål
  • forberede og gjennomføre revisjon av forbundets avtaler og overenskomster
  • tvistebehandling på forbundets avtaler og overenskomster
  • utrede juridiske og arbeidsrettslige spørsmål
  • delta i gjennomføring av medlems- og tillitsvalgtskolering

Stillingen er utadrettet. Reisevirksomhet og noe helgearbeid må derfor påregnes. Førerkort er påkrevet. Det legges vekt på god muntlig og skriftlig fremstillingsevne for å belyse problemstillinger i tilknytning til saksbehandlingen. Vi benytter Public 360 i vår saksbehandling.

FLT tilbyr:

FLT er et fagforbund for ledere, ingeniører og teknikere. Forbundet er tilsluttet Landsorganisasjonen i Norge (LO). Vi tilbyr varierte og interessante arbeidsoppgaver med faglig sterke
kolleger på laget, i tillegg til gode pensjons- og forsikringsordninger. Hos oss får du også muligheten til å utvikle deg gjennom kurs og videreutdanning. Les mer 

Søknadsfrist innen 20. januar 2020: Søknad med CV sendes postkasse@flt.no. Opplysninger om stillingen gis ved 1. nestleder Aud Marit Sollid (986 48 057) og avdelingsleder Irene Røde Frenger (952 25 731). Tiltredelse snarest mulig.

Se stillingsannonse på finn.no 

Sist oppdatert 19. desember 2019