Populær Superkurshelg i nord

20. – 22. september var FLT-medlemmer samlet for å lære mer om FLT, pensjon i privat sektor og ta ordet i forsamlinger. Forbundet merker stor interesse for kurshelgene. Superkurshelg 22. -24. november er fulltegnet, men det er mulig å stå på venteliste.

flt, superkurshelg

Deltakere på Superkurshelg i nord. Foto: Marit Gabler

Kursene «Ny i FLT», «Å ta ordet med nervene i behold» og «Pensjon i privat sektor» sto på programmet. I tillegg bø helgen på underholdning og sosialt samvær i vakre omgivelser på Sommarøy i Tromsø.

– Jeg takker medlemmer og kursveiledere for en flott helg, og anbefaler alle medlemmer å benytte den muligheten til skolering og nettverksbygging som Superkursene gir. Det er gratis for medlemmer å delta. Forbundet dekker reiseregning, hotell og tapt arbeidsfortjeneste. Superkurshelgen i nord var helt fulltegnet. Fullt er det også på Superkurshelgen i region midt  , men her er det mulig å stå på venteliste, sier Laila Nordsveen, som er fagansvarlig for kurs i FLT. Hun kan avsløre at underholdningen fredagskvelden også resulterte i en egen FLT-sang.

flt, superkurshelg, 2019

Cathrine Hill-Jensen, Heidi Holm og Rebecca Teigland. Foto: Marit Gabler

Viktig skolering og nettverksbygging

Rebecca Teigland, Cathrine Hill-Jensen og Heidi Holm skal på hvert sitt kurs. Hill-Jensen skal på «Ny i FLT» som er forbundets introduksjonskurs for nye medlemmer. Det er hennes første Superkurshelg. Hun fikk inspirasjon til å melde seg på da hun var på en konferanse i regi av sin lokale FLT-avdeling. Holm og Teigland på sin side har flere Superkurshelger bak seg.
– Superkurshelgene er veldig bra. De bidrar til viktig skolering og nettverksbygging, sier de.

Heidi Holm er fersk tillitsvalgt ved ABB i Drammen og har meldt seg på «Å ta ordet med nervene i behold». Hun mener kurset er nyttig i rollen som tillitsvalgt for å få gjennomslag i bedriften. Teigland har tidligere vært tillitsvalgt på Nordnes verksteder AS, men stiller nå som vara. Denne gangen skal hun delta på «Pensjon i privat sektor», grunnet mulige endringer i pensjonssystemet på arbeidsplassen.

Superkurshelger i 2020 lanseres snart

Forbundet arrangerer fire Superkurshelger i året. På Superkurshelgen 22.-24. november i Ålesund blir det følgende kurs. Ta kontakt med FLT på postkasse@flt.no snarest om du ønsker å stå på venteliste for kursplass.

  • Ny i FLT – primært for nye medlemmer
  • Organisasjonsarbeid – primært for tillitsvalgte
  • Arbeidsmiljøloven – primært for tillitsvalgte

– Superkurshelger for neste år blir snart lansert. Her blir det flere spennende kurs, og noen nyheter på kursfronten vil også komme i 2020. Det sendes et rundskriv til alle avdelinger når kursene er klare. Følg også med i FLTs digitale kanaler for informasjon om Superkurshelger, sier Nordsveen.

Les også:

Reiseregning og tapt arbeidsfortjeneste (skjemaer)

FLTs kurstilbud

 

Sist oppdatert 24. september 2019
av Marit Gabler