Konkurranse: Navnet ble FeLTa

FLT bidrar med støtte til utdanning av en minehund gjennom samarbeidsavtale med Norsk Folkehjelp. For noen uker tilbake ba vi våre medlemmer om navneforslag til valpen. Vi har fått inn mange gode forslag, og juryen har nå trukket en vinner. Navnet på hunden ble FeLTa.

Foto: Tor Berglie

Vi gratulerer Berit Søreng fra avdeling 009 Arendal som vinner av navnekonkurransen med navnet FeLTa. Hennes begrunnelse for forslaget var at hunden skal brukes i feltarbeid og at navnet er knyttet til forbundets forkortelse FLT.
– FeLTa var helt klart det beste forslaget. Det er originalt og lett å huske, samtidig knytter navnet hunden både til felten, forbundet og til Filat som var FLTs tidligere minehund, sier forbundsleder og juryformann Ulf Madsen.

Støtt Norsk Folkehjelp

Medlemmer, bedriftsklubber og avdelinger oppfordres til å støtte Norsk Folkehjelps arbeid med minerydding. Støtt Norsk Folkehjelp her

Siden 1992 har Norsk Folkehjelp ryddet miner og eksplosiver i 47 land og landområder på fire kontinenter. Norsk Folkehjelp er i dag en av verdens største humanitære mineryddingsorganisasjoner. Les mer om Norsk Folkehjelp

Medlemsbladet Ledelse og Teknikk har besøkt FeLTa og Global Training Center (GTC) i Bosnia. Les reportasjen i kommende nummer av medlemsbladet. Vi kommer til å følge FeLTa fremover!

 

Sist oppdatert 4. juni 2019
av Marit Gabler