Fagskoledagene er her

Vi inviteres til og besøker tekniske fagskoler på tvers av landet for å la studenter bli kjent med FLT.

Starter i Kongsberg

Fagskoledagene starter tirsdag 2. november med et besøk til Fagskolen i Viken avd. Kongsberg, og vi gleder oss stort! Der kommer vi til å snakke med og informere studentene om vår helt spesielle studentpakke. Til dette vier vi cirka 20 minutter i lunsjen deres. Det blir servert gratis mat og drikke.

Mer enn medlemskap

Studentpakken inneholder selvsagt et studentmedlemskap. Det består av forsikringspremier, gratis advokathjelp og full tilgang til fordelene i LO Favør. Utover medlemskap er prisutdeling og fagskolepromotering en del av pakken.

Utdanningsprisen, som arrangeres årlig, deles ut til studenter som har utmerket seg i en studentoppgave. Flere ganger har fagskolestudentene vunnet over universitetsstudenter. Prisen er 150.000 kroner. Studenten kan delta uten å være medlem.

Vi jobber også for å heve fagskolen ved å promotere institusjonen og fagskolekompetansen overfor næringsliv og politikere.

Invitér oss!

Vil du invitere oss til din fagskole og kan samle en god gjeng studenter? Studentrådet ved skolen bes ta kontakt med utreder Frode Janborg på e-post fj@flt.no. 

Sist oppdatert 29. oktober 2021