Få oversikt over forsikringene

Som medlem i FLT tilbys du en rekke gunstige forsikringer. Nye medlemmer vil motta en oversikt over forsikringer fra LOfavør og Sparebank 1.

Alle nye FLT-medlemmer får en e-post og/eller en SMS fra LOfavør og Sparebank 1 med en innloggingslenke. Denne gir oversikt over forsikringer hos Sparebank 1 og LOfavør. Imidlertid vil det ikke være informasjon om Help advokatforsikring, da dette er et tilbud via Help.

Få oversikt og unngå å betale dobbelt

Som FLT-medlem kan du får oversikt over ditt medlemskap og dine forsikringer ved å logge inn på Min Side. Her kan du også endre dine forsikringer.

  • Kollektiv hjemforsikring bytter navn til LOfavør innboforsikring, men har de samme gode fordelene. Forsikringen er en del av ditt medlemskap i FLT.
  • Pass på så du ikke betaler dobbelt opp: Hvis du har en innboforsikring i et annet selskap i tillegg, bør du si opp denne. Selv om du har to innboforsikringer, vil du kun få én erstatning hvis noe skulle skje. Har du innboforsikring i et annet selskap, kan du få hjelp til å si opp avtalen av vår samarbeidspartner Sparebank 1.

Les mer om forsikringer

Sist oppdatert 11. desember 2018
av Marit Gabler