Nyheter > Storslagen overrekkelse av vitnemål
Fellesbilde glede

22 av 26 avgangsstudenter i faget Teknologiledelse var glade over å motta vitnemålet for gjennomførte 60 studiepoeng. Foto: Tor Bergli. 

Forbundsleder Jonny Simmenes skrøyt av studentene – Dette er vår viktigste medlemsfordel. Jeg er stolt over å være forbundsleder i et forbund der medlemmer prioriterer sin karriere og utdanning, sa Simmenes. Forbundslederen fortalte videre om utviklingen av stipendet på 30 øre og opprettelsen av Addisco. Dette skjedde under tidligere forbundsleder Magnus Midtbø. Nå har hele 170 millioner blitt brukt på etter- og videreutdanning for FLTs medlemmer de seneste årene. – Det er nå så mange som ønsker å ta etter- og videreutdanning at vi har ventelister, fortalte Simmenes. Han lovet å kjempe videre for å sikre mer penger til etter- og videreutdanning ved fremtidige tariffoppgjør. – Riktig kompetanse for fremtiden Daglig leder i Addisco Nina Henriksen holdt også innledning der hun fortalte om nødvendigheten av riktig kompetanse for fremtiden. Hun ga ros til studentene  som hadde klart å gjennomføre studier i Teknologiledelse i kombinasjon med jobb og familie. Studerer ved siden av arbeidet Blant festdeltakerne var både nye studenter og representanter for høyskolen og universitetet i Bergen. Studentene studerer ved siden av fullt arbeid med helgesamlinger og digital undervisning. Som ved tidligere år underholdt Addisco sin samarbeidspartner over mange år Eikanger-Bjørsvik Musikklag som spilte strålende og fikk middagsgjestene i feststemning.
EBML Tuba

Eikanger-Bjørsvik Musikklag har et nært partnerskap med Addisco og leverte som alltid en forrykende festaften. Foto: Tor Bergli.