Nyheter > Medlemmer om FLTs videreutdanning

Liv Grete og Bertil Dyrnes

Fra Kristiansund. Gift. Han er jobbsøker. Hun er prosjektkoordinator i Oss – Nor AS og tillitsvalgt. Begge har fullført 60 studiepoeng i Teknologiledelse. – Det er en stor fordel å ta videreutdanning sammen med partneren. Vi har jobbet sammen på oppgaver og har motivert hverandre i studiene. Det var jeg som kom på tanken om videreutdanning først og fikk mannen med, forteller Liv Grete. Bertil understreker at de har vært gode støttespillere for hverandre under videreutdanningen. Hva var grunnen til at dere tok etter – og videreutdanning gjennom FLT og hvilke fordeler gir det? Liv Grete: – Jeg har kun videregående skole fra før og følte at jeg trengte faglig påfyll i stillingen som prosjektkoordinator. Fagene innenfor teknologiledelse passet godt til stillingen min. Bertil: – Jeg har høyskoleutdanning fra før, men det er behov for å fylle på med kunnskap hele livet. Det krever arbeidslivet. Jeg er på jakt etter ny jobb og er sikker på at videreutdanningen vil bidra positivt her. Dessuten viser jeg en fremtidig arbeidsgiver at jeg holder meg aktiv og fyller på med ny kunnskap mens jeg søker jobb. Jeg har allerede vært i kontakt med flere arbeidsgivere som syns videreutdanningen min er interessant. Jeg skaffer meg etterspurt kompetanse for eksempel innenfor Lean og prosjektledelse. Har dere tips til andre medlemmer som vurder videreutdanning? Liv Grete: – Jeg snakker varmt om tilbudet til andre medlemmer som tillitsvalgt. Jeg anbefaler FLT-medlemmer å benytte seg av dette medlemstilbudet. Jeg har hatt stor nytte av fagene jeg har tatt i jobben min. Kompetanse i Lean er noe kundene våre etterspør. FLT, Tore Opedal

Tore Opedal

Fra Horten. Jobber på Hydro Aluminium Rolled Products AS. Bedriftstillitsvalgt og medlem av avdelingsstyret i FLTs avdeling 3 i Horten. Diplom for 60 studiepoeng Teknologiledelse. Hva var grunnen til at du tok etter – og videreutdanning gjennom FLT og hvilke fordeler gir det? – Jeg har nå 75 studiepoeng totalt. Jeg fikk en yrkessykdom som gjorde at jeg måtte bytte stilling. Videreutdanningen var derfor gull verdt. Jeg har økt kompetansen min innen områder som bedriften min trenger. I tillegg øker jeg kompetansen min generelt, noe som gjør meg mer attraktiv som arbeidstaker. Har du tips til andre medlemmer som vurderer videreutdanning? – Bare hopp på. Du kommer aldri til å angre. Videreutdanningen gir deg mer kompetanse og samtidig kan du bruke erfaringene fra arbeidslivet i utdanningen. FLT, Tommy Grundvig

Tommy Grundvig

Fra Fredrikstad. Avdelingsleder i Jøtul AS. Leder av bedriftsgruppa på Jøtul. Diplom for 60 studiepoeng i Teknologiledelse. Hva var grunnen til at du tok etter – og videreutdanning gjennom FLT og hvilke fordeler gir det? – Jeg har tatt videreutdanning gjennom Addisco tidligere. Dette er mitt sjette kurs. Grunnen til at jeg begynte med videreutdanning var at jeg følte jeg stagnerte i min tidligere stilling som teknisk funksjonær i Jøtul. Etter å ha tatt videreutdanning rykket jeg opp et hakk, og endte til slutt som avdelingsleder og det er mye på grunn av videreutdanningen. Har du tips til andre medlemmer som vurderer videreutdanning? – Grip muligheten. FLT har et helt fantastisk tilbud. Som tillitsvalgt jobber jeg med å formidle det så godt jeg kan til medlemmer på bedriften. Videreutdanningen til FLT er en gullkanta gavepakke til medlemmene.