Nyheter > Medlemmer om etter- og videreutdanning
FLT, Tommy Grundvig

Foto: Marit Gabler

Tommy Grundvig Fra Fredrikstad. Avdelingsleder i Jøtul AS. Leder av bedriftsgruppa på Jøtul. Diplom for 60 studiepoeng i Teknologiledelse via Addisco. Hva var grunnen til at du tok etter – og videreutdanning gjennom FLT og hvilke fordeler gir det? – Jeg har tatt videreutdanning gjennom Addisco tidligere. Dette er mitt sjette kurs. Grunnen til at jeg begynte med videreutdanning var at jeg følte jeg stagnerte i min tidligere stilling som teknisk funksjonær i Jøtul. Etter å ha tatt videreutdanning rykket jeg opp et hakk, og endte til slutt som avdelingsleder og det er mye på grunn av videreutdanningen. Anbefaler medlemmer å gripe muligheten. FLT har et helt fantastisk tilbud. Videreutdanningen til FLT er en gullkanta gavepakke til medlemmene.
FLT, Tore Opedal

Foto: Marit Gabler

Tore Opedal Fra Horten. Jobber på Hydro Aluminium Rolled Products AS. Bedriftstillitsvalgt og medlem av avdelingsstyret i FLTs avdeling 3 i Horten. Diplom for 60 studiepoeng Teknologiledelse via Addisco. Hva var grunnen til at du tok etter – og videreutdanning gjennom FLT og hvilke fordeler gir det? – Jeg har nå 75 studiepoeng totalt. Jeg fikk en yrkessykdom som gjorde at jeg måtte bytte stilling. Videreutdanningen var derfor gull verdt. Jeg har økt kompetansen min innen områder som bedriften min trenger. I tillegg øker jeg kompetansen min generelt, noe som gjør meg mer attraktiv som arbeidstaker. Videreutdanningen gir deg mer kompetanse og samtidig kan du bruke erfaringene fra arbeidslivet i utdanningen.

Foto: Marit Gabler

Liv Grete og Bertil Dyrnes Fra Kristiansund. Gift. Hun er prosjektkoordinator i Oss – Nor AS og tillitsvalgt. Begge har fullført 60 studiepoeng i Teknologiledelse via Addisco. Hva var grunnen til at dere tok etter – og videreutdanning gjennom FLT og hvilke fordeler gir det? Liv Grete: – Jeg har kun videregående skole fra før og følte at jeg trengte faglig påfyll i stillingen som prosjektkoordinator. Fagene innenfor teknologiledelse passet godt til stillingen min. Jeg anbefaler FLT-medlemmer å benytte seg av dette medlemstilbudet. Jeg har hatt stor nytte av fagene jeg har tatt i jobben min. Bertil: – Jeg har høyskoleutdanning fra før, men det er behov for å fylle på med kunnskap hele livet. Det krever arbeidslivet. Jeg er på jakt etter ny jobb og er sikker på at videreutdanningen vil bidra positivt her. Dessuten viser jeg en fremtidig arbeidsgiver at jeg holder meg aktiv og fyller på med ny kunnskap mens jeg søker jobb. Jeg har allerede vært i kontakt med flere arbeidsgivere som syns videreutdanningen min er interessant. Jeg skaffer meg etterspurt kompetanse for eksempel innenfor Lean og prosjektledelse. Les mer om  FLTs etter – og videreutdanningsordning

Søk FLTs utdanningspris nå

Hvert år deler vi ut 150.000 kroner til noen som styrker sin real- og formalkompetanse gjennom utdanning. Studenter med gode oppgaver innen teknologi og ledelse oppfordres til å søke innen 1. september. Les hvordan du søker her