Nyheter > Forsikringer i Fremtind
flt, fremtid, forsikring I 2019 fusjonerte Sparebank 1 Forsikring og DNB Forsikring. Resultatet ble Fremtind Forsikring, men for medlemmer i FLT og i LO for øvrig er forsikringene de samme. – Fremtind er landets tredje største forsikringsselskap og har solid erfaring, samtidig satser vi på digital fornyelse og innovasjon. Sammen med bankene, kundene og partnerne tar vi nå nye steg og utvikler stadig nye forsikringstilbud, sier Kalle Seip, Key Account Manager i Fremtind (bildet).

Oppdater avtalegiroen og sjekk dine forsikringer

  • Som medlem i FLT har du en rekke forsikringer inkludert i medlemskapet. Se hvilke forsikringer som er inkludert i medlemskapet ditt her. I tillegg kan medlemmer kjøpe gunstige forsikringer som ikke er inkludert i FLT-medlemskapet via LOfavør. Ta kontakt med LOfavør direkte for informasjon om forsikringer.
  • Hvis du har forsikringer gjennom LOfavør som ikke er inkludert i medlemskapet må du oppdatere avtalegiroen i nettbanken, slik at denne går til Fremtind. Vær også oppmerksom på at et eventuelt skadeoppgjør kommer fra Fremtind.