Nyheter > Digitale kurs for medlemmer våren 2021

Fagansvarlig for kurs ,Laila Nordsveen, og senior saksbehandler ,Anita Carlstad Hagen, kommer med en oppfordring til medlemmer og tillitsvalgte som ønsker skolering denne våren:
– Finn kursene du ønsker og meld deg på gjennom kursportalen nå.

Les mer og meld deg på vårens kurs  (gratis for våre medlemmer og tillitsvalgte)

Hold deg oppdatert om kurs og andre aktiviteter i FLT her 

FLT i front med satsning på digitale kurs

FLT er et av LO-forbundene som har vært i front med å tilby digital skolering til medlemmer og tillitsvalgte under pandemien. Det har vært en stor suksess så langt. Over 100 medlemmer ble skolert på fjorårets digitale kurs. Evalueringene i etterkant av kursene viser svært fornøyde kursdeltakere. Mange melder tilbake om at det er lettere å finne tid til å delta på et digitalt kurs, og kurstilbudet når dermed ut til flere.

Laila Nordsveen som er ansvarlig for utviklingen av de digitale kursene, trekker frem at det nå jobbes med å utvikle gode digitale plattformer slik at digitale og fysiske kurs i fremtiden skal utfylle hverandre. Det jobbes systematisk med å møte medlemmenes behov gjennom hele medlemskapet.

– Det har vært spesielt viktig for oss å sikre grunnskoleringen av medlemmer og tillitsvalgte digitalt. Derfor satset vi tidlig på å digitalisere Grunnskolering for tillitsvalgte og Ny i FLT. Kurset Pensjon i privat sektor, som er veldig ettertraktet blant medlemmene, er også et av kursene som vi med hell har gjort digitalt, forteller Nordsveen. Hun legger til at det i tillegg arbeides med å tilby kortere webinarer, og at digitale kortkurs i arbeidsmiljøloven er planlagt utover våren/høsten.

Les også:

FLTs kurstilbud

Digitalt kurs for første gang