Nyheter > Bruk medlemsfordelene i sommer

Sommerhilsen fra forbundskontoret i FLT. Foto: Marit Gabler

Hvis du ikke har planlagt ferien enda, får du noen tips til hvor du kan reise. Allsang på Grensen, Bø Sommarland, Notodden Bluesfestival, Det Norske Teateret, Sørmarka, Hurtigruten og Tusenfryd har alle LOfavør-rabatt. Hvis du allerede har planlagt feriereise, så husk at LOfavør gir rabatter på Nordic Choice Hotels, Scandic Hotels og leiebil. Se oversikt her

Besøk Notodden Bluesfestival

Notodden Bluesfestival er populær i fagbevegelsen, og politisk ledelse i FLT har i flere år besøkt festivalen. I år arrangerer LO historietur fredag 2. august som du kan melde deg på. Få billettrabatt Notodden Bluesfestival  Program og påmelding til LOs historietur fredag 2. august:
  • Fra kl. 08.30: Faglig frokost på Teledølen/ barrikaden Blues Kro på torget. Her vil LOs nestleder Roger Heimli Haga holde appell. Mot slutten av frokosten vil historieprofessor Knut Kjeldstadli fortelle om arbeiderbevegelsen i Telemark.
  • Fra kl. 10.45: Bussavgang fra Bok og Blueshuset. Turen omfatter besøk i arbeiderbolig i Grønnebyen, Hydros fabrikker med Birkelands lysbueteknologi som la grunnlaget for Norsk Hydros verdenssuksess Norgessalpeter, Hydros Admini og Telemark Galleri hvor det bl.a. finnes en presentasjon av rallarenes kronikør Kristoffer Uppdal. Dette er en fin opplevelse for alle som har interesse eller er nysgjerrige på historien vår. Bussturen tar ca. 1 og en halv time.
  • Påmelding: Forhåndspåmelding kan skje til LO v/ Siv Schau siv.schau@lo.no eller Claus P Lindstad claus.peter.lindstad@lo.no. Det er mulig å melde seg på under frokosten, men det er fint om de som vet de skal være med gir beskjed i forkant av hensyn til bussbestilling.

Inviter LOfavør og HELP til foredrag for avdeling eller bedriftsgruppe

  • LOfavør kommer gjerne på besøk for å fortelle om medlemsfordelene. Ta kontakt med Kjersti Andresen kjersti.andresen@lofavor.no
  • Les om hvordan du tar kontakt med HELP her