Nyheter > Bruk medlemsfordelene i ferien
Gjennom fordelsprogrammet LOfavør får du rabatter på hotell, leiebil og en rekke ferieopplevelser.

Opplev Norge

Mange legger ferien til Norge dette året, som FLT-medlem har du muligheten til å oppleve Norges kyst fra båt til rabattert pris gjennom Hurtigrutens reiser og ekspedisjonsreiser sammen med familien. Du kan også legge turen til opplevelsesparker som Bø sommarland og Tusenfryd til rabattert pris. Hvis du skal på Norgestur, er det greit å vite at du som FLT-medlem også har rabatt på leiebil og hotell.

Festival og teater

FLT-medlemmer har tidligere år hatt rabatter på billetter til Notodden Bluesfestival. Dessverre er festivalen avlyst i år, men Solidaritetskonserten 2. august arrangeres likevel under navnet Digifest 2020. Deler av konserten streames, i tillegg blir det gratis kinoforestilling for barn på Notodden. Hvis det er lenge siden du har vært på teater, kan du med fordel ta turen til Det Norske Teateret. FLT- medlemmer får 20 prosent rabatt på forestillinger og du kan bestille til sammen fire billetter med rabatt.

Sjekk forsikringene

Uansett hvor du skal i ferien, er det greit å vite at du som FLT-medlem har reiseforsikring med toppdekning inkludert i medlemskapet, med mindre du har reservert deg mot dette eller over 75 år. Les mer om forsikringene du har som FLT-medlem og husk at du kan gå inn på Min side for å få oversikt over forsikringer og medlemskap. Les mer om alle tilbudene fra LOfavør  Les mer om Digifest 2020 i Frifagbevegelse