Nyheter > Bli med på Superkurshelg
– Jeg er glad for å se at det er stor interesse for skolering. Superkurs gir mye til hver enkelt deltaker. Særlig i forhold til å bygge nettverk og kompetanse på tvers av fagområder, sier Arnstein Aasestrand, 2. nestleder og ansvarlig for FLTs organisasjonsavdeling (på bildet med Anita Carlstad). Per nå er det rundt 85 påmeldte til Superkurset. Det er mulig å melde interesse for flere kurs. Etter påmeldingsfristen 8. desember kl. 15.00, får deltakerne beskjed om hvilken kursplass de tildeles. superkurs, flt

Fortsatt ledige plasser

Det nye kurset «Å ta ordet med nervene i behold – presentasjonsteknikk for organisasjonsarbeid» er fullt og har venteliste. Andre kurs begynner å fylles opp. -Vi gleder oss til å se gamle og nye medlemmer på Superkurset. Jeg oppfordrer alle som er interessert til å melde seg på nå. Særlig vil jeg anbefale kurset «Ny i FLT» til de som ikke har tatt det før, kurset gir god innsikt i FLT for gamle som nye medlemmer, sier Anita Carlstad som er organisasjonsekretrær i FLT. Superkurs dekkes av forbundet og tapt arbeidsfortjeneste refunderes etter AOFs satser. Du kan melde deg på følgende kurs under og lese mer om alle kursene her.
  • Ny i FLT – introduksjonskurs for nye medlemmer, også studentmedlemmer
  • Forhandlingskunnskap – primært for bedriftstillitsvalgte
  • Lover og avtaler med vekt på omstilling – primært for tillitsvalgte
  • Pensjon i privat sektor – for tillitsvalgte og medlemmer som har gått «Ny i FLT»
  • Salg, service og markedsføring, modul 1 av 3*. Primært for erfarne tillitsvalgte. Kurset er opptakskrav til Addisco-kurset «Markedsføring for fagforbund»
  • NYHET: Å ta ordet med nervene i behold – presentasjonsteknikk for organisasjonsarbeid, primært for tillitsvalgte (venteliste)
Påmelding sendes til postkasse@flt.no og må inneholde søkers navn, søkers e-post og hvilke(t) kurs det gjelder innen kl. 15.00, fredag 8. desember.

Planlegg skolering for hele 2018

Kursoversikten for medlems- og tillitsvalgtskolering i regi av FLT sentralt er nå klar, noe som gjør det enklere å planlegge skolering fram i tid. Det nye grunkurset for tillitsvalgte er blant kursene i 2018. Se kursene i aktivitetsoversikten. Følg arrangementet Superkurshelg 12. -14. januar på Facebook og del det med andre medlemmer, dine kolleger eller på sosiale medier