Ny som tillitsvalgt

Ny tillitsvalgt? Gratulerer med vervet! FLT er glade for at du har takket ja til å bidra i organisasjonsarbeidet lokalt.

Først og fremst vil vi at du skal glede deg til å ta fatt på vervet. Vit at du har en stor organisasjon i ryggen og at forbundet vil hjelpe deg, HVIS du trenger det. Du er ikke alene. Ved å bli tillitsvalgt har du fått tillit fra medlemmene til å ivareta deres interesser. Dette innebærer at du trenger kunnskaper om FLT og hva det innebærer å være tillitsvalgt.

For å gjøre det enklere å ta fatt på jobben som tillitsvalgt, har vi samlet nyttig informasjon, tips og råd i Tillitsvalgtportalen. Her finner du enkle verktøy og hjelpemidler som viser hvordan utføre rollen som tillitsvalgt og råd og tips på veien hva du kan gjøre for å bli flere, få gjennomslag og økt engasjement.

Min side har du som tillitsvalgt tilgang til tillitsvalgtverktøyet. Her får du full oversikt over medlemmene du er tillitsvalgt for. Du får oversikt over nye medlemmer og andre endinger i medlemsgruppen din. I tillegg kan du kommunisere med medlemmene både via e-post og SMS. Husk at forbundet er her for deg om du lurer på noe eller trenger råd. Ta kontakt med oss på postkasse@flt.no eller på telefon.

 

 

 

 

 

 

Bli tillitsvalgt
Våre tillitsvalgte forteller om vervet.